STYLE HAS NO AGE

Levertijd en verzendkosten

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN VAN MIJN BESTELLING?

 

Wij verzenden alleen naar Nederland, Belgie en Duitsland en hiervan zijn de verzendkosten voor de consument

 

WAT IS DE LEVERTIJD VAN MIJN BESTELLING?

Rafhaella W fashion. verstuurt alle pakketten met post.nl. Wij streven ernaar jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden onder de volgende voorwaarden
- Één aan levering poging, vervolgens gaat het direct naar een pick-up point. 

 

IK BEN NIET THUIS. WAAR IS MIJN BESTELLING NU.

Na de  eerste leveringspoging bij niet-thuis, laat post.nl een afhaalbericht achter in jouw brievenbus. De bestelling kan worden afgehaald bij een van de post.nl ophaalpunten in Nederland en bewaar het niet-thuis bericht. Check de dichtstbijzijnde locatie op post.nl. Geen briefje in de brievenbus? De locatie kan achterhaalt worden aan de hand van de Track and Trace code.

 

WAAR KAN IK MIJN BESTELLING LATEN BEZORGEN?

Het is bij ons mogelijk om je pakketje thuis te laten bezorgen, bij een post.nl pickup point of in onze store.

 

KAN IK HET BEZORGADRES WIJZIGEN ALS DE BESTELLING AL GEDAAN IS?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, gaan wij hier direct mee aan de slag. Wij kunnen dan helaas geen wijzigingen meer aanbrengen.

 

ZIJN NIET ALLE ARTIKELEN GELEVERD?

Meerdere artikelen in een bestelling worden mogelijk in delen geleverd. Hier zullen wij je duidelijk over informeren. Het na te leveren pakket en de leverstatus hiervan kun je volgen via de nieuwe track & trace code van post.nl die is verstuurd per mail.

IS JOUW BESTELLING ONVERHOOPT TOCH NIET LEVERBAAR?

Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is dan berichten wij je hier binnen 5 werkdagen over met een Final Manco melding. Het betaalde bedrag zullen wij zo snel mogelijk terugstorten op de rekening waarmee is betaald, wanneer er is gekozen voor Klarna zal de factuur worden aangepast.

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling blijkt dat een artikel niet meer op voorraad is. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, binnen 14 dagen teruggestort.

 

IS JOUW BESTELLING NIET/FOUTIEF GELEVERD?

Indien jouw geleverde bestelling niet overeenkomt met de geplaatste order kun je contact opnemen met de klantenservice van BY REDS fashion. Wij zijn bereikbaar via.info@rafhaellaw.nl